DESIGN STORIES

Hinzaväskan - lätt att älska!

Publicerad 2017-06-29 11:29:00 i Allmänt, Hinza, Väska,

 
Jag har lärt mig älska dessa väskor. Glada, användbara och tåliga. Varje dag hittar jag nya användningsområden. Igår fyllde jag en med vatten och använde när jag putsade fönster.

Oftast är den med när jag ska handla. Jag har flera och brukar ha två stora med för att lägga grönsakerna i. Fördelen är att jag kan handla utan att ta med massor av plastpåsar hem. Tidigare fyllde jag påsar, och tömde dem och slängde när jag kom hem. Helt i onödan.
Jag bär pärmar i väskorna, ibland min dator, vår espressobryggare som tas med på resa, picnic-mat och jag har fyllt en med smörblommor och gett bort i present. Materialet är tåligt jag tror den passar till allt!
Väskorna tillverkas i Småland med design från 1950.
Fakta
Hinzaväskanbestår av återvinningsbar polyetenplast. Varianten Green Plastic innehåller så kallad grön polyetenplast där sockerrör använts som råmaterial istället för olja.
Alla Hinzaväskor tillverkas i Sverige i Hillerstorp. Fabriken är certifierad inom kvalité och miljö enligt ISO-9001 och ISO-14001.
Stor väska
Höjd med handtag: 42 cm. Höjd utan handtag: 25 cm. Längd: 44 cm. Bredd: 17 cm.
Rymmer: 15 liter
Max vikt: 15 kg.
Liten väska
Höjd med handtag: 38.5 cm. Höjd utan handtag: 22 cm. Längd: 32 cm. Bredd: 15 cm.
Rymmer: 7.5 liter
Max vikt: 10 kg.
50-talets idé och design håller än, plastväskans stilrena form och dess enorma användbarhet gör den aldrig omodern.
Läs gärna mer och inspireras på: www.hinza.se

Om

Min profilbild

DESIGNGROSSISTEN

Hos oss hittar du inredning och detaljer till ditt hem och ditt liv. Ta del av våra erbjudanden, tips och prat om mat och vin och annat som hör hemmalivet till! Vi ger alltid personlig service och skickar i regel dina produkter samma dag. Designgrossisten.se har funnits sedan 2016 och vi har en gårdsbutik i anslutning till vårt lager. Den ligger 4 mil norr om Göteborg, nära Thorskog slott, och är öppen lördagar mellan 10-15, övriga dagar efter överenskommelse. Ring gärna före du kommer så att kaffet är klart! Du når oss på 0303-25 27 20, 0703-36 47 00 eller info@designgrossisten.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela