DESIGN STORIES

Kanelbullens dag 4 okt, men vad gör man med de fula?

Publicerad 2018-10-04 10:00:00 i Allmänt, Baka,

Som hemmabagare bakar jag för sällan för att det ska bli ett jämt och snyggt resultat. Det är för det mesta charmigt och bullarna är precis lika goda, men om man, som jag, har en smärtgräns för vad man klarar i fulhet så vill jag tipsa om att göra svenska kanelbulle-biscotti! Skorpor helt enkelt. 
Jag skivade bullarna i i 1,5 cm tjocklek, fördelade dem på galler och sedan torkade i ugn. Det tar sin tid, men de sköter sig själva och blir så himla trevliga och goda. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

DESIGNGROSSISTEN

Hos oss hittar du inredning och detaljer till ditt hem och ditt liv. Ta del av våra erbjudanden, tips och prat om mat och vin och annat som hör hemmalivet till! Vi ger alltid personlig service och skickar i regel dina produkter samma dag. Designgrossisten.se har funnits sedan 2016 och vi har en gårdsbutik i anslutning till vårt lager. Den ligger 4 mil norr om Göteborg, nära Thorskog slott, och är öppen lördagar mellan 10-15, övriga dagar efter överenskommelse. Ring gärna före du kommer så att kaffet är klart! Du når oss på 0303-25 27 20, 0703-36 47 00 eller info@designgrossisten.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela