DESIGN STORIES

Hinzaväskan är en toppenpresent för blivande föräldrar

Publicerad 2018-09-04 20:33:00 i Allmänt,

En baby shower är en tillställning för den blivande mamman eller båda föräldrarna för att fira att en bebis är på väg.  Oftast är det vännerna som ordnar detta för mamman eller föräldrarna som en sista fest innan de går in i "nyblivnaföräldrar-bubblan" med passning, blöjbyten, matning och allt annat kring en liten bebis. 

Traditionen kommer från USA och blir mer och mer populär. Tanken från början var att bjuda in den blivande mamman för lite kurs i att ha en bebis. De äldre kvinnorna delade med sig av sina erfarenheter och lämnade gåvor.

Idag firar vi helt enkelt att ett barn är på väg! 

Ordet babyshower kommer från att gåvor ska duscha över mamman eller föräldrarna. Vännerna kommer med presenter, mat och ordnar festen. Det bästa med att ordna en baby shower är att man får göra den precis som man vill. Med eller utan presenter. Idag är det är vanligt att man gör en blöjtårta, men inte alls nödvändigt. 

Mitt tips är att ge presenter som föräldrarna kommer ha glädje av, det är kostsamt att få en liten. Här har vi fyllt Hinzaväskor med lite smått och gott. Väskan är väldigt användbar och populär bland småbarnsföräldrar. I den fraktar man blöjor, regnkläder, ombyten eller leksaker. Den håller länge, länge.

Det viktigaste är iallafall att det är bebisen som är i centrum och firas. Stort kalas eller litet, det viktigaste är att man har roligt och gläds tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

DESIGNGROSSISTEN

Hos oss hittar du inredning och detaljer till ditt hem och ditt liv. Ta del av våra erbjudanden, tips och prat om mat och vin och annat som hör hemmalivet till! Vi ger alltid personlig service och skickar i regel dina produkter samma dag. Designgrossisten.se har funnits sedan 2016 och vi har en gårdsbutik i anslutning till vårt lager. Den ligger 4 mil norr om Göteborg, nära Thorskog slott, och är öppen lördagar mellan 10-15, övriga dagar efter överenskommelse. Ring gärna före du kommer så att kaffet är klart! Du når oss på 0303-25 27 20, 0703-36 47 00 eller info@designgrossisten.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela