DESIGN STORIES

Anneko - en ny leverantör

Publicerad 2017-10-25 17:28:00 i Allmänt,

Anneko Design är ett svenskt företag som startade i Australien 2009. Designern bakom varumärket är Anneli Asplund. Hon designar och producerar miljövänliga hälsningskort, handdukar, disktrasor mm. 

Vi gillar verkligen Annikas enkla formspråk som känns så svenskt, naturligt och lättillgängligt. Anneko design värnar om miljön och försöker alltid välja det mest miljövänliga materialet och den mest miljövänliga tryckningsmetoden som finns tillgänglig. Miljöntänket är centralt och Anneko design är engagerade i kampen att få våra koldioxidutsläpp ner till noll. Det gillar vi skarpt! 

Vi har köpt in en kollektion kökshanddukar och pappersservetter. Du hittar julmotiv, vardagsmotiv och ett midsommarinspirerat motiv. Vi tror de passar fint som gåva eller om du själv vill förnya ditt kök eller dukning. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

DESIGNGROSSISTEN

Hos oss hittar du inredning och detaljer till ditt hem och ditt liv. Ta del av våra erbjudanden, tips och prat om mat och vin och annat som hör hemmalivet till! Vi ger alltid personlig service och skickar i regel dina produkter samma dag. Designgrossisten.se har funnits sedan 2016 och vi har en gårdsbutik i anslutning till vårt lager. Den ligger 4 mil norr om Göteborg, nära Thorskog slott, och är öppen lördagar mellan 10-15, övriga dagar efter överenskommelse. Ring gärna före du kommer så att kaffet är klart! Du når oss på 0303-25 27 20, 0703-36 47 00 eller info@designgrossisten.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela